HLAVIČKA-SPALIVA-1024x246

sezona23
 Vyberte si svého prodejce, nebo zadejte poptávku a ušetřete nemalé peníze - nejlevnější palivové dřevo ve vašem okrese!

Ochrana osobních údajů

Podmínky ochrany osobních údajů

I.

Základní ustanovení

  1. Správcem osobních údajů podle čl. 4 bod 7 nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (dále jen: „GDPR”) je Roman Ludin IČ: 01803891 se sídlem Holasice 218, Rajhrad (dále jen: „správce“).
  2. Kontaktní údaje správce jsou

  email: info@spaliva.cz

  telefon: 777 308 111

  1. Osobními údaji se rozumí veškeré informace o identifikované nebo identifikovatelné fyzické osobě; identifikovatelnou fyzickou osobou je fyzická osoba, kterou lze přímo či nepřímo identifikovat, zejména odkazem na určitý identifikátor, například jméno, identifikační číslo, lokační údaje, síťový identifikátor nebo na jeden či více zvláštních prvků fyzické, fyziologické, genetické, psychické, ekonomické, kulturní nebo společenské identity této fyzické osoby.
  2. Správce nejmenoval pověřence pro ochranu osobních údajů.

II.

Zdroje a kategorie zpracovávaných osobních údajů

  1. Správce zpracovává osobní údaje, které jste mu poskytl/a nebo osobní údaje, které správce získal na základě plnění Vaší objednávky.
  2. Správce zpracovává Vaše identifikační a kontaktní údaje a údaje nezbytné pro plnění smlouvy.

III.

Zákonný důvod a účel zpracování osobních údajů

  1. Zákonným důvodem zpracování osobních údajů je
  • plnění smlouvy mezi Vámi a správcem podle čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR,
  • oprávněný zájem správce na poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání obchodních sdělení a newsletterů) podle čl. 6 odst. 1 písm. f) GDPR,
  • Váš souhlas se zpracováním pro účely poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání obchodních sdělení a newsletterů) podle čl. 6 odst. 1 písm. a) GDPR ve spojení s § 7 odst. 2 zákona č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti v případě, že nedošlo k objednávce zboží nebo služby.
  1. Účelem zpracování osobních údajů je
  • vyřízení Vaší objednávky a výkon práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem; při objednávce jsou vyžadovány osobní údaje, které jsou nutné pro úspěšné vyřízení objednávky (jméno a adresa, kontakt), poskytnutí osobních údajů je nutným požadavkem pro uzavření a plnění smlouvy, bez poskytnutí osobních údajů není možné smlouvu uzavřít či jí ze strany správce plnit,
  • zasílání obchodních sdělení a činění dalších marketingových aktivit.
  1. Ze strany správce nedochází k automatickému individuálnímu rozhodování ve smyslu čl. 22 GDPR. S takovým zpracováním jste poskytl/a svůj výslovný souhlas.

IV.

Doba uchovávání údajů

  1. Správce uchovává osobní údaje
  • po dobu nezbytnou k výkonu práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem a uplatňování nároků z těchto smluvních vztahů (po dobu 15 let od ukončení smluvního vztahu).
  • po dobu, než je odvolán souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely marketingu, nejdéle 2 roky, jsou-li osobní údaje zpracovávány na základě souhlasu.
  1. Po uplynutí doby uchovávání osobních údajů správce osobní údaje vymaže.

V.

Příjemci osobních údajů (subdodavatelé správce)

  1. Příjemci osobních údajů jsou osoby
  • podílející se na dodání zboží / služeb / realizaci plateb na základě smlouvy,
  • zajišťující služby provozování e-shopu a další služby v souvislosti s provozováním e-shopu,
  • zajišťující marketingové služby.
  1. Správce nemá v úmyslu předat osobní údaje do třetí země (do země mimo EU) nebo mezinárodní organizaci. Příjemci osobních údajů ve třetích zemích jsou poskytovatelé mailingových služeb / cloudových služeb.

VI.

Vaše práva

  1. Za podmínek stanovených v GDPR máte
  • právo na přístup ke svým osobním údajům dle čl. 15 GDPR,
  • právo opravu osobních údajů dle čl. 16 GDPR, popřípadě omezení zpracování dle čl. 18 GDPR.
  • právo na výmaz osobních údajů dle čl. 17 GDPR.
  • právo vznést námitku proti zpracování dle čl. 21 GDPR a
  • právo na přenositelnost údajů dle čl. 20 GDPR.
  • právo odvolat souhlas se zpracováním písemně nebo elektronicky na adresu nebo email správce uvedený v čl. III těchto podmínek, nebo e-mailem na adrese info@spaliva.cz
  1. Dále máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů v případě, že se domníváte, že bylo porušeno Vaší právo na ochranu osobních údajů.

VII.

Podmínky zabezpečení osobních údajů

  1. Správce prohlašuje, že přijal veškerá vhodná technická a organizační opatření k zabezpečení osobních údajů.
  2. Správce přijal technická opatření k zabezpečení datových úložišť a úložišť osobních údajů v listinné podobě, zejména šifrovaný přenos dat a zaheslování přístupu.
  3. Správce prohlašuje, že k osobním údajům mají přístup pouze jím pověřené osoby.

VIII.

Závěrečná ustanovení

  1. Odesláním objednávky z internetového objednávkového formuláře potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.
  2. S těmito podmínkami souhlasíte zaškrtnutím souhlasu prostřednictvím internetového formuláře. Zaškrtnutím souhlasu potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.
  3. Správce je oprávněn tyto podmínky změnit. Novou verzi podmínek ochrany osobních údajů zveřejní na svých internetových stránkách a zároveň Vám zašle novou verzi těchto podmínek Vaši e-mailovou adresu, kterou jste správci poskytl/a.

Tyto podmínky nabývají účinnosti dnem 25.5.2018.

INFO: Veškeré ceníky na portále jsou aktuální.

Podmínky portálu Ochrana osobních údajů Prodej palivového dřeva, palivových dřevěných briket, pelet a peletek za nejlevnější ceny dle vašeho regionu. Prodejce na palivového dřevo, brikety a pelety postupně doplňujeme do všech okresů v celé české republice, Praha, Brno, Ostrava, Plzeň, Liberec, Olomouc, Ústí nad Labem, Hradec Králové, České Budějovice, Pardubice, Havířov, Zlín, Kladno, Most, Karviná, Opava, Frýdek-Místek, Karlovy Vary, Jihlava, Teplice, Děčín, Chomutov, Přerov, Jablonec nad Nisou, Mladá Boleslav, Prostějov, Třebíč, Česká Lípa, Třinec, Tábor, Znojmo, Příbram, Cheb, Orlová, Kolín, Trutnov, Písek, Kroměříž, Šumperk, Vsetín, Valašské Meziříčí, Litvínov, Uherské Hradiště, Hodonín, Český Těšín, Břeclav, Krnov, Litoměřice, Sokolov, Nový Jičín, Havlíčkův Brod, Chrudim, Strakonice, Kopřivnice, Klatovy, Žďár nad Sázavou, Bohumín, Jindřichův Hradec, Vyškov, Blansko, Kutná Hora, Náchod, Jirkov, Mělník, Žatec, Hranice (okres Přerov), Beroun, Louny, Otrokovice, Kralupy nad Vltavou, Kadaň, Brandýs nad Labem-Stará Boleslav, Ostrov, Svitavy, Bruntál, Uherský Brod, Rožnov pod Radhoštěm, Jičín, Rakovník, Neratovice, Benešov, Pelhřimov, Dvůr Králové nad Labem, Česká Třebová, Bílina, Varnsdorf, Slaný, Klášterec nad Ohří, Mariánské Lázně, Nymburk, Ústí nad Orlicí, Turnov, Chodov, Rokycany, Hlučín, Poděbrady, Zábřeh, Šternberk, Krupka, Říčany, Český Krumlov, Roudnice nad Labem, Aš, Tachov, Vrchlabí, Jaroměř, Vysoké Mýto, Nový Bor, Holešov, Vlašim, Uničov, Jeseník, Velké Meziříčí, Čelákovice, Kyjov, Veselí nad Moravou, Boskovice, Prachatice, Rychnov nad Kněžnou, Sušice, Rumburk, Domažlice, Frenštát pod Radhoštěm, Humpolec, Kuřim, Moravská Třebová, Nové Město na Moravě, Litomyšl, Lanškroun, Čáslav, Hlinsko, Studénka, Litovel, Nové Město nad Metují, Frýdlant nad Ostravicí, Milovice, Mohelnice, Ivančice, Chotěboř, Nová Paka, Přelouč, Štětí, Polička, Hořice, Choceň, Lovosice,